torsdag 15 oktober 2009

Änglavakt..!

I kväll när jag kom hem efter jobbet hittade jag vovven i vår säng. Så jag la mig där en stund och vilade med henne.

En halvtimme senare, när vi båda förflyttat oss till vardagsrummet hördes ett mullrande från sovrummet. Kikade in och möttes av följande syn:


Hyllan har suttit fint på plats i typ 1,5 år, men nu beslöt den sig tydligen plötsligt för att trilla ner. GUDSKELOV att vi inte låg kvar - och att det inte hände på natten...!!

Här kan man se hur det såg ut förut, när hyllan satt där den ska...

4 kommentarer:

  1. Nämen fy fagerlund va läskigt! Sånt där vill man inte tänka på, att det kan hända alltså, när man ligger i sängen! Och jag som redan innan hade en viss fobi mot att sätta upp saker ovanför sängen. Känns som en klok fobi just nu.

    Apropå min receptring så är det värsta att Malin Nordström Lind gör så fasligt många fina saker att önskelistan tenderar att bli väldigt lång - och dyr - när man kikat en stund på hennes hemsida. Men som tur är så är det ju så att "önska kostar ingenting"! :-)

    SvaraRadera
  2. Oj! Jösses vilken tur att ni inte låg under, den är ju inte direkt lätt, den där hyllan! :I

    SvaraRadera
  3. vad läskigt! och vilken tur! :)
    snygg jeansvägg förresten!

    SvaraRadera
  4. Pysselpralinen: Den satt verkligen jättestadigt i (som sagt) 1,5 år, men jag misstänker att nyinflyttade grannarnas spikande i väggen var det som fick pluggarna att skaka loss. Nu råder tveksamhet kring hur/när/om den skall monteras upp igen...

    Jo: Nej, den väger en del, även om det är mest spånplatta. Vågar inte ens tänka på vad som hänt om lilla C legat kvar där under täcket...

    Rebecka: Tack tack! Väggbonaden klarade sig ju faktiskt helskinnad ur dramat. Värre gick det för sänglamporna som numera hänger och dinglar i sina sladdar och vägrar lysa.

    SvaraRadera