onsdag 13 januari 2010

Flickrum på G?

I väntan på att våren ska jaga bort allt mörkt och grått piggar jag upp mig med att shoppa glada grejer till mitt alldeles egna pysselrum i stugan.


Kontorsprylar från Åhléns och kökshanddukar (=lapptäckesmaterial) från Lagerhaus.

6 kommentarer:

  1. Ah, Lagerhaus?! Måste in en sväng där då och kolla in. det var ju snygga mönster :)

    SvaraRadera
  2. Hej kära du! Måste bara säga att " tro inte att jag inte tänkte på dig" gällandes awarden! Du borde också fått en!!! Hm skulle ha behövt fler än sju att skicka vidare! Nåja. Älskar flätat a la näverkorg! Försökte mig på att fläta stora leksakskorgar i roliga vaxdukar jag köpt på mig...men många muttrande timmar senare när de var klara insåg jag att vaxduk var alldeles för mjukt, blev mer säck än korg! Blä! De åkte ut samma dag, haha! Kram/Tess

    SvaraRadera
  3. Ser man på! Kökshanddukar minsann, ja de är en perfekt uppfinning! Finns så många olika pysselmöjligheter. Ser fram emot att få se vad det blir av dem.
    Att fynda på julrean är smart, brukar jag också göra. Köpte t.ex. en adventsljusstake med 70% rabatt igår. Trevligt, även om den nog också åker in i skåpet direkt...:-) Eller snarare bananlådan, har ju ingen annanstans att förvara mitt julpynt.
    Ska bli kul att få se ditt tjejiga pysselrum! :-)

    SvaraRadera
  4. Hej hopp!

    Två hundar är dubbelt jobb. Så är det bara. När jag skaffade Gunda var jag ensam & det är inte kanske så smidigt alla gånger. Nu är ni ju två & det är MYCKET bättre. Att ha två hundar är fördelar & nackdelar.
    Hund 2 tar gärna efter hund 1 i beteende ofta, även olater. Därför är det viktigt att man spenderar egentid med varje hund, ensampromenader & egenträning. Jag skaffade Gunda när Rut var ca vuxen & klar, dvs en hund som jag kände var färdig & inte i någon fas där de kräver en massa. Det tror jag var ett smart drag då Gunda är hunden med aktivitet & behöver en massa träning. Jag vet att ni funderar på staffen, gissningsvis kommer ni att uppleva skillnader där med mellan den & frallan. Terrierbiten är liksom inte bulldoggig utan mer PÅ, jag har själv ägt en bullterrier & det är STOR skillnad på rasen jag har idag.

    Fördelen med att skaffa hund 2 är att man får en ny individ att älska & mer prövningar att ta itu med. Sen att hundarna kommer komma överens & ha roligt ihop är ju ett stort plus. Mina råd är nog ganska enkla: Ta er tid med bägge hundarna, det är ni som ska prägla dem mest. Skaffa inte 2an när hund 1 är för ung, det är enklare att ha en vuxen hund som hjälper er med valpen. Välj valp & ras med omsorg så att ni vet att de passar in i er flock.

    Oj. Kolla. En novell.

    Hundnörderi? Javisst...

    Om du undrar mer så kanske du insett att jag gärna svarar ;-).


    KRAM EN TISDAG/LISA

    SvaraRadera
  5. ÅH, ett pysselrum är min DRÖM! o vilka fina handdukar ska se om jag hinner till Lagerhaus i veckan.

    SvaraRadera
  6. Jag älskar att du har en etikett som heter "färgglatt"!

    SvaraRadera